SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Podatki o podjetju:

Saly Bear Studio, spletna prodaja in poslovno svetovanje, Elizabeta Ivačič, s.p.
Celovška cesta 136, 1000 Ljubljana
Podjetje je vpisano v poslovni register dne 01.03.2020
Davčna št.: 59496398
Matična številka: 8818550000
TRR: SI56 020180263649648 (odprt 02.03.2020, pri Nova Ljubljanska banka d.d.)

Avtorske pravice podjetja

Vsebina spletne strani digitalni-printi.si je last podjetja Saly Bear Studio, Elizabeta Ivačič s.p.

Z uporabo spletne strani digitalni-printi.si uporabniki sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja. Podjetje in uporabniki s splošnimi pogoji poslovanja urejajo tudi medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini digitalni-printi.si.

Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z veljavno zakonodajo. Morebitni neživljenski ali neveljavni deli splošnih pogojev poslovanja ne zadržijo upoštevanja ostale vsebine splošnih pogojev poslovanja.

Podjetje si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh digitalni-printi.si kadar koli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.

Omejitev odgovornosti

Podjetje ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani Igraj-tenis.com in vanje vključenih vsebin. Podjetje si prav tako pridržuje pravico kadar koli spreminjati vsebino spletnih strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb.

Podjetje si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, vendar morebitnih napak na straneh digitalni-printi.si, ki se dotikajo cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov ipd. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Kupec blaga, kupljenega v spletni trgovini digitalni-printi.si, ima pravico do vračila ali reklamacije. Fotografije izdelkov so simbolične in morda ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, materiali ipd.).

Spletna trgovina digitalni-printi.si ne odgovarja za vsebino mnenj o izdelkih, ki jih napišejo obiskovalci. Mnenja se pred objavo pregledajo in zavrnejo tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so neprimerna, zavajajoča ali žaljiva. Spletna trgovina digitalni-printi.si ne odgovarja za informacije v mnenjih in se omejuje od kakršne koli odgovornosti, ki izvira iz podanih informacij v mnenjih.

Podjetje ima možnost odstopa od pogodbe le, če se ugotovi očitna napaka. Kot očitna napaka se šteje napaka v bistvenih lastnostih izdelka in vse zmote, ki se po običajih v trgovini ali po namenu strank štejejo za odločilne ter jih spletna trgovina Igraj-tenis.com v primeru vednosti ne bi potrdila oziroma sklenila pogodbe. To vključuje tudi očitne napake v ceni.

Omejena pravica uporabe

Obiskovalci lahko vsebine spletnih strani digitalni-printi.si uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršna koli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja podjetja strogo prepovedana.

Registracija uporabnikov

Vsebine spletne trgovine so dostopne anonimnim uporabnikom.

Končni kupec v spletni trgovini digitalni-printi.si je izključno tisti registrirani uporabnik, ki kupuje blago za osebne namene ali nepridobitno dejavnost. Na spletni strani digitalni-printi.si je kupec izključno in samo fizična oseba. Vpis podjetja pri registraciji je neobvezno in namenjeno lažjemu razumevanju naslova dostave blaga kupcu.

Zaščita zasebnosti

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh digitalni-printi.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno zakonodajo. Osebne podatke bo podjetje varoval ter preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Podjetje za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika uporablja tehnologijo SSL, ki skrbi za kodiranje vseh informacij, poslanih z naročili. Podatki o plačilni kartici, ki jih vnesete v primeru takšnega načina plačila, se v kodirani obliki prenesejo iz vašega računalnika neposredno v avtorizacijski strežnik banke ali njenega partnerja za sprejem tovrstnih plačil.

Postopek naročila oz. Nakupa

Na spletni strani digitalni-printi.si je možen nakup izdelkov, predstavljenih v spletni trgovini.Izdelke lahko kupijo samo uporabniki iz Slovenije.

Naročilo v spletni trgovini digitalni-printi.si je oddano, ko uporabnik zaključi nakup in/ali prejme avtomatsko elektronsko obvestilo o nakupu. To elektronsko obvestilo ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da se je pričela vršiti odprema. Naročilo bo potrjeno najkasneje v 2 delovnih dneh po oddaji naročila in to z novim e-obvestilom o potrditvi naročila.

V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi ali da naročila ni mogoče izvesti zaradi drugih razlogov, bo uporabnik obveščen po elektronski pošti.
Podjetje bo potrjena naročila na digitalni-printi.si obravnaval kot nepreklicna. V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v času do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo potrjeno.

Podjetje lahko naročilo zavrne, če sumi, da je prišlo do zlorabe spletnih strani in trgovine digitalni-printi.si.

Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s temi splošnimi pogoji poslovanja in da je bil nanje izrecno opozorjen.

Pogodba o nakupu je shranjena pri podjetju., kupec lahko do nje v vsakem trenutku dostopa tudi preko svojega računa v spletni trgovini.

Odstop od naročila, vračilo blaga in reklamacije

6.1. Odstop od pogodbe
Kupec ima pravico, da v 14 dneh podjetju pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, in sicer na e-naslov info@salybearstudio.com. Štirinajstdnevni rok za odstop od pogodbe začne teči naslednji dan po dnevu prejetja/dostave naročenega blaga.

V elektronskem sporočilu o odstopu od pogodbe nedvoumno navedite odločitev, da od pogodbe odstopate (z vašim imenom in datumom oddanega naročila).

Preklic naročila mora biti poslan iz elektronskega naslova, ki ste ga navedli za nakup ob naročilu.

Z odstopom od pogodbe nastale stroške plača kupec. V te stroške se štejejo vsi stroški poštnine, pakiranja, škoda nastala na izdelku in administrativni stroški.

Vračilo blaga
Če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi v celoti, mora prejeto blago brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najkasneje v 14. dneh vrniti podjetju po pisno oddanem sporočilu iz odstavka 6.1. Vračilo prejetih plačil/kupnine, bo podjetje opravilo najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe.

Blagu, ki ga želite vrniti, obvezno priložite kopijo originalnega računa in izpolnjen obrazec za vračilo.

Ob vračilu morajo biti izdelki nerabljeni, nepoškodovani, količinsko nespremenjeni in v originalni embalaži.

Stroške vračila blaga krije kupec. Za vrnjene izdelke ne sprejemamo pošiljk s plačilom poštnine po povzetju.

Izdelkov s potiskom oziroma izdelkov z naročenimi dodatnimi željami kupca (potisk ipd.) ni mogoče vrniti ali zamenjati, saj gre za blago, ki je izdelano po natančnih navodilih kupca in prilagojeno njegovim osebnim potrebam.

Reklamacije
Podjetje odgovarja za stvarne napake (razlaga v zadnjem odstavku) kupljenih izdelkov v spletni trgovini digitalni-printi.si. Kupec sporoči reklamacijo na elektronski naslov digitakni-printi.si. Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da izdelek in napako pregleda in preuči.

K opisu napake mora kupec priložiti kopijo originalnega računa. Blago s kopijo računa in obrazcem najkasneje v 14. dneh po pisno oddanem sporočilu pošljite na podjetje s standardno obliko pošiljke(Pošta Slovenije).

Podjetje bo najkasneje v osmih delovnih dneh po pisnem sporočilu kupca potrdila prejem reklamacije in podala tudi pisni odgovor na rešitev reklamacijskega zahtevka.

O reklamaciji zaradi stvarne napake nas lahko obvestite v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita.

Podjetje ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izročena.

Opredelitev stvarne napake:
1. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;
2. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;
3. če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;
4. če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Cene

Vse cene v spletni trgovini so v uradni valuti države Slovenije(EUR).

Pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila.

Pri vsakem nakupu v spletni trgovini digitalni-printi.si se obračuna samo popust, ki velja v trenutku oddaje naročila in popust, ki ga je kupec pridobil z uporabo kupona in ga uveljavil pred zaključkom naročila. Kupec za že opravljena naročila ne more uveljavljati kupona po tem, ko je zaključil oziroma opravil naročilo.

Cene veljajo do objave novega cenika v spletni trgovini. Podjetje lahko cene v spletni trgovini Igraj-tenis.com spremeni kadar koli in brez najave.

Roki veljavnosti akcijske ponudbe v spletni trgovini Igraj-tenis.com so navedeni v spletni trgovini digitalni-printi.si.

Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini digitalni-printi.si.

Izdaja računa

Podjetje ob ali po dostavi naročenih izdelkov kupcu pošlje tudi račun in sicer v pdf formatu na e-naslov kupca.
Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom.
Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Načini plačila v spletni trgovini Igraj-tenis.com

Za kupce v spletni trgovini digitalni-printi-si so možni trije načini plačila:
a. Plačilo na bančni račun
Plačilo se izvede na poslovni transakcijski račun podjetja.
Do plačila celotne kupnine ostanejo naročeni izdelki last Sebastjan Gajser s.p..

b. PayPal

c. S kreditno kartico preko platforme STRIPE

Kuponi za popust

Kupon za popust prinaša različne ugodnosti pri nakupu na spletni trgovini in je časovno omejen. Aktivne kupone za popust objavljamo na družabnih omrežjih, občasno ga lahko prejmete tudi preko elektronskih novic ali v drugih medijih.

Na spletni trgovini imate možnost uporabe različnih vrst kuponov za popust. Kuponi so lahko povezani z izbiro točno določenega izdelka, večih izdelkov ali nimajo omejitve povezane z izborom izdelkov. Kupon je lahko namenjen uporabi za brezplačno dostavo ali pa je pogojen z vrednostjo nakupa ali seznamom točno določenih izdelkov, ki se morajo nahajati v košarici.

Uporaba kupona za popust:
• Izberite izdelke, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico. Ko končate z dodajanjem izdelkov, nadaljujte v košarico.
• V košarici ali na naročilu je okence za vnos kode kupona za popust. Vpišite kupon za popust in vnos potrdite s klikom na gumb “Uporabi kupon”. V primeru, da želite istočasno izkoristiti več kuponov za popust, jih v polje vnesite enega za drugim in vsakič potrdite vnos s klikom na gumb “Uporabi kupon”.
• Za nakup izdelkov je v nekaterih primerih možno uveljaviti več kuponov za popust. Omejitve števila kuponov so odvisne od posameznega kupona.
• Ko vpišete kupone za popust, se vrednost kuponov za popust avtomatično odšteje od vrednosti vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je potrebno plačati.
• Kupon za popust se lahko uporabi samo enkrat na posameznega uporabnika.

Pakiranje in dostava

Spletna trgovina uporablja “dropshipping” način dostave.

Podjetje ne prevzema odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Cenik dostave lahko podjetje kadar koli spremeni. 

Dobavni rok

Rok dobave blaga je 4-14 delovnih dni za izdelke iz zaloge. 

Avtorske pravice

Celotna spletna stran je urejena v skladu z veljavno slovensko in mednarodno zakonodajo o avtorskih pravicah, blagovnih znamkah in intelektualni lastnini na splošno, kar zadeva obliko (izbira, načrtovanje, razporeditev tematik, sredstva dostopa do podatkov, organizacija podatkov itd.) in tudi vsebino (besedila, slike itd.). Vsebine, prikazane na tem spletnem mestu, so izključna last podjetja in proizvajalcev, ki svoje izdelke prodajajo na spletni trgovini digitalni-printi.si

Obvezujete se, da teh vsebin ne boste uporabljali za nezakonite namene, prav tako tega ne boste omogočili drugim.

Kakršna koli reprodukcija, predstavljanje, distribucija ali redistribucija vsebin spletne trgovine digitalni-printi.si bodisi v celoti ali delno v katerem koli mediju ali na kakršen koli način (vključno s, a ne omejeno na predpomnjenje in okvirjanje) ter tudi kakršna koli prodaja, preprodaja, ponovno posredovanje ali kakršno koli dejanje, ki bi take vsebine na kakršen koli način dalo na voljo tretji osebi, je prepovedano. Če teh prepovedi ne upoštevate, ste lahko civilno in kazensko odgovorni.

Podjetje ni odgovorno za hipertekstovne povezave na druga spletna mesta in tudi ne za vsebino povezanih spletnih mest. Podjetje ni odgovoren za hipertekstovne povezave na to spletno trgovino Igraj-tenis.com; takih povezav ni dovoljeno ustvariti brez predhodnega izrecnega dovoljenja.

Ocene, mnenja in priporočila

Mnenja, ocene in priporočila, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti spletne trgovine digitalni-printi.si in so namenjeni skupnosti vseh uporabnikov.

Spletna trgovina omogoča, da mnenje napiše kateri koli uporabnik spletne trgovine, pred dokončno objavo pa jih pregledamo. Na spletni trgovini se ne objavljajo mnenja oziroma prispevkov, ki so kakor koli žaljivi, neprimerni ali, ki po oceni podjetja ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.